Uusia asiakkaita markkinoinnin ja viestinnän avulla

Uusia asiakkaita markkinoinnin ja viestinnän avulla

Kodinhoitaja päiväksi on saavuttanut Markkinointisankarien avulla paljon uusia asiakkaita. Koska kukaan ei osaa kaikkea, on Markkinointisankarit luonut tiimin, jossa markkinoinnin eri osaajat työskentelevät yhdessä. Tiimin avulla on esimerkiksi luotu monta uutta siivousaiheista sisältöä, tuotu someen vipinää ja parannettu näkyvyyttä Googlessa.

Toimenpiteeiden tulokset ovat näkynyt niin yhteydenotoissa kuin kaupoissakin – esimerkiksi tarjouspyyntöjen määrä on kasvanut merkittävästi ja toimenpiteiden vaikutusta pystytään seuraamaan aiempaa paremmin. Näin markkinointi pystytään suuntaamaan kaikista tuottavampiin kanaviin. Lisäksi asiakkaita pyritään palvelemaan markkinoinnin avulla entistä paremmin, kun sivustolta löytyy esimerkiksi paremmin tietoa palvelusta sekä siivousvinkkejä.

Markkinointisankarit tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhdistyksille apua markkinoitiin joustavasti ja nopeasti. Mielessä markkinoinnin ulkoistus? Ulkoistettu markkinointipäällikkö pitää langat käsissä, laittaa somen laulamaan ja tuo Google-mainonnan avulla kiinnostuneita kävijöitä sivustolle.