Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Puhtaat ikkunat luovat viihtyisyyttä kotiisi

Ikkunat on syytä pitää puhtaana ympäri vuoden. Koti pysyy huomattavasti valoisampana kun auringonsäteiden edessä ei ole sameaa ikkunalasia.

Ikkunat olisi suositeltava pestä kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä ennen pakkasia. Mikäli keväällä ikkunanpesu on suoritettu huolella, syksyllä riittää kevyempi puhdistus ja etenkin siitepölyn ja katupölyn puhdistaminen ikkunoiden pinnoilta.

Pesemme ikkunat ammattitaidolla ja laadukkailla puhdistusaineilla. Puhtaat ikkunat parantavat viihtyisyyttä ja piristävät myös omaa mieltä.

Ikkunoiden pesussa olennaisesti vaikuttava asia ovat ikkunoiden koko ja esteetön pääsy pestävien ikkunoiden lähelle. Ennen työn toteuttamista käymme läpi ikkunoiden pesuun vaikuttavat asiat. Tuomme puhdistusaineet ja muut tarvikkeet mukanamme.

Lopulliseen työaikaan vaikuttavat mm. ikkunoiden määrä, sälekaihtimien puhdistus yms.

Laskutus toteutuneen tuntimäärän mukaan. Kaikki tuntihinnat on yhden siivoojan veloituksia. Usein siivoamme työpareina. Jos lähetämme kotiinne kaksi siivoojaa, jotka siivoavat kolme tuntia, tällöin veloitus on 3h/siivooja eli yhteensä 6h.

Lisätietoa ikkunoiden pesusta

Hinta

Ikkunoiden pesu 49 €/tunti
Hinta kotitalousvähennyksen
jälkeen 19,60 €/tunti.

Saatavuusalue

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja Oulu.

Kysy meiltä ikkunanpesusta ja vapaista ajoista


    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke