Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Puhtaat ikkunat luovat viihtyisyyttä kotiisi

Kevätaurinko paljastaa usein ikkunoiden puhtauden.  Valtaosa ikkunoiden pesuista ajoittuukin kevätaikaan osana muita kevätsiivouksia. Ikkunat olisi suositeltava pestä myös syksyllä. Mikäli keväällä ikkunanpesu on suoritettu huolella, syksyllä riittää kevyempi puhdistus ja etenkin siitepölyn ja katupölyn puhdistaminen ikkunoiden pinnoilta.

Pesemme ikkunat ammattitaidolla ja laadukkailla puhdistusaineilla. Puhtaat ikkunat parantavat viihtyisyyttä ja piristävät myös omaa mieltä.

Ikkunoiden pesussa olennaisesti vaikuttava asia ovat ikkunoiden koko ja esteetön pääsy pestävien ikkunoiden lähelle. Ennen työn toteuttamista käymme läpi ikkunoiden pesuun vaikuttavat asiat. Tuomme puhdistusaineet ja muut tarvikkeet mukanamme.

Lopulliseen työaikaan vaikuttavat mm. ikkunoiden määrä, sälekaihtimien puhdistus yms.

Ikkunoidenpesu ja Koronavirus

Suoritamme siivoukset Työterveyslaitoksen ohjeistuksen mukaisesti . Kaikki siivoajamme ovat saaneet koulutuksen ohjeistukseen ja suoritamme ikkunoiden pesun turvallisesti.

Lue lisää

Lisätietoa ikkunoiden pesusta

Hinta

Hinta 42 €
(Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16,8 €)

Saatavuusalue

Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Kysy meiltä ikkunanpesusta ja vapaista ajoista


    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke