Muuttosiivous

Muuttosiivous Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Puhdas koti antaa iloa ja vähentää muuttamisen paineita.

Lähestyykö kodinvaihto Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla? Muutto ja kodinvaihto on iso asia ja siihen liittyy paljon järjesteltäviä asioita. Puhdas koti antaa iloa ja vähentää muuttamisen paineita! Kun tuleva asunto on vielä tyhjillään, on loistava hetki hoitaa kodin huolellinen muuttosiivous. Vähennä muuttostressiä ja jätä muuttosiivous meille. Siisti koti on kiva luovuttaa uusille asukkaille ja osaavien tekijöiden puhdistamaan kotiin voi kantaa tavarat suoraan paikoilleen.

Muuttosiivous sopii kaikille, asutpa omistus- tai vuokra-asunnossa. Myös asuntosijoittajat, kiinteistönvälittäjät ja vuokranantajat käyttävät muuttosiivous -palveluamme. Tunnemme hyvin SATOn, Lumon ja muiden isojen vuokranantajien muuttosiivousohjeistukset.

Muuttosiivuoksen toteuttaa pääsääntöisesti 2 ammattilaista. Tuomme tarvittavat työvälineet ja pesuaineet mukanamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia tavaroita pakatessasi vielä siivoustarvikkeiden erittelystäkin.

Tarjoamme perusteellista muuttosiivousta ja käytämme korkealaatuisia siivousvälineitä- ja aineita. Muuttosiivous on tavallista kotisiivousta perusteellisempi siivous, jossa kiinnitetään erityistä huomioita paikkoihin, joita ei tule säännöllisesti putsattua. Muuttosiivouksessa puhdistetaan esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen pinttyneitä likoja, jotka eivät välttämättä näy päälle päin, ja tarvittaessa siivotaan myös kodin varasto- ja säilytystilat. Lisäpalveluna voi tilata muuttosiivouksen yhteyteen esimerkiksi ikkunoiden ja parvekelasien pesun tai saunan pesun. 

Muuttosiivouksen laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Muuttosiivous voi sisältää koko talon kaikki pinnat kaappeineen ja ikkunoineen tai vain tiettyjen, erikseen sovittujen kohtien siistimisen. Muistathan varmistaa, että asunnossa on sähkösopimus voimassa, jotta valot toimivat ja esim. imurointi on mahdollista.

Tilaa muuttosiivous Espoossa, Helsingissä tai lähialueilla – ota yhteyttä niin aloitetaan!

 

Kun kodinvaihto lähestyy, hoidamme muuttosiivouksen Espoossa tai lähikunnissa sinulle sopivana ajankohtana. Ammattitaitoisten tekijöiden puhdistamaan kotiin on kiva kantaa tavarat suoraan uusille paikoilleen, eikä vanhaa asuntoa tarvitse luovuttaa likaisena ja pölyisenä. Tarjoamme siivouspalvelut kokemuksella kiinteään tuntihintaan kaiken kokoisiin muutettaviin asuntoihin sekä esimerkiksi uusiin koteihin remontin jäljiltä.

Ota yhteyttä niin sovitaan teille sopiva muuttosiivouksen sisältö.

Muuttosiivous laskutetaan aina toteutuneen tuntimäärän mukaan. Kaikki tuntihinnat on yhden siivoojan veloituksia. Usein muuttosiivoukset toteutetaan työpareissa eli jos lähetämme kotiinne kaksi siivoojaa, jotka siivoavat kolme tuntia, tällöin veloitus on 3 tuntia/siivooja eli yhteensä 6 tuntia.

Hintaesimerkkeihin ja muuttosiivouksen hintalaskuriin voit tutustua alta. 

 

Muuttosiivouksen hinta - laske helposti mitä muuttosiivous maksaa

Two columns
Vertical
Horizontal

Muuttosiivous - hintalaskuri

Yhteenveto

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Hinta

Hinta  49 € /tunti

(Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €)

Saatavuusalue

Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Kysy meiltä muuttosiivouksesta ja vapaista ajoista!


    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke