Skip to content
Etusivu / Kodinhoitajapäiväksi

Kodinhoitajapäiväksi

Nämä tarjoamme teille:

Oman kodinhoitajan

Kodillasi on aina sama ja tuttu kodinhoitaja.

Joustavat palveluajat

Palvelut toteutetaan silloin, kun ne sinulle parhaiten sopivat

Kokeneet tekijät

Kaikilla tekijöillämme on vuosien kokemus työstä.

Helpon hinnoittelun

Palvelut tuotetaan samaan tuntihintaan.

Laadukkaan palvelun

Meille toiminnan laatu on kunnia-asia.

Yksityisyyden

Kunnoitamme kotisi yksityisyyttä ja toimimme aina luottamuksella.

Palveluajatus

Vapauta aikaa:

Ajan vapauttaminen siivouksesta ja muista kotitöistä itselle merkittäviin asioihin on varmasti käynyt mielessä meillä jokaisella. Yrityksemme kantava ajatus on mahdollistaa asiakkaillemme tämä toive helposti ja luotettavasti.

Luotettavaa yhteistyötä:

Hoidamme työt sovitussa aikataulussa ja huolella. Kunnioitamme kotisi yksityisyyttä ja erikoispiirteitä. Kanssamme on helppo puhua ja toimia.

Sen mitä lupaamme - sen hoidamme!

Sopivan kokoinen yritys

Teemme työtä ammattimaisesti ja jatkuvasti kehittäen. Haluamme edetä, mutta etenemme sopivissa askelissa. Keväällä 2019 yrityksessä työskentelee 10 koulutettua kodinhoitajaa ja meillä on sinulle aina läheiset kasvot palvelun tuottamiseen ja yhteiseen toiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat joustavat palveluajat. Palvelut toteutetaan silloin, kun ne sinulle parhaiten sopivat. Keskustellaan lisää kotinne siivouksesta.

Tiimimme

Weenalea

Johna

Joan

Elizabeth

Richen

Asiakkaiden kertomaa

Kodinhoitaja on ihana tyyppi ja koti oli todella hyvin siivottu. Voin jo tuntea, kuinka stressi näistä kotitöistä hieman helpottaa ❤️

Minna

Ei tästä tänne tulleesta kodinhoitajasta voi kyllä muuta sanoa kuin että aivan lyömätön. Tehokas kuin mikä ja hyvää jälkeä. Olen erittäin tyytyväinen, että sain hänet tänne.

Matti

Oikein viehättävä persoona ja siivosi kyllä niin hyvin, että en keksi mitään huomautettavaa. Eli olen todella tyytyväinen.

Tiina

Jälki on priimaa ja tyytyväisiä ollaan.

Janika