Suursiivous

Kodin suursiivous

Kodin suursiivous on paikallaan muutaman kerran vuodessa

Kodin Tehopesussa siivotaan myös kaikki ne paikat, joihin viikkosiivouksissa ei keskitytä. Suursiivouksessa puhdistetaan mm. tahroja ja pinttymiä seinäpinnoista, syväpuhdistetaan saumat ja kaakelit sekä puhdistetaan kaapit sisäpuolelta. 

Suursiivous suositellaan tehtäväksi minimissään 2 kertaa vuodessa. Suursiivoukset ovat suosittuja myös ennen juhlia. Tuomme mukanamme kaikki siivousvälineet ja puhdistusaineet.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä teidän kodin suursiivouspaketti. Muistathan huomioida myös kotitalousvähennyksen, joka on hyödynnettävissä myös suursiivouksessa. Kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinnaksi jää 18,40€.

Lopullinen veloitus määräytyy toteutuneiden tuntien mukaan. Kaikki tuntihinnat on yhden siivoojan veloituksia. Usein siivoamme työpareina. Jos lähetämme kotiinne kaksi siivoojaa, jotka siivoavat kolme tuntia, tällöin veloitus on 3h/siivooja eli yhteensä 6h.

Hinta*

Hinta  49 € /tunti

(Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 €)

Saatavuusalue

Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Kysy meiltä kodin suursiivouksesta ja vapaista ajoista


    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke